Over ParkAlert

Over ons

Bij de invoering van de eerste parkeerautomaat in 1979 zorgde betaald parkeren voor veel ongemakken. Je moest genoeg contant geld op zak hebben en het bleek lastig om de parkeerduur vooraf goed in te schatten.

Met de komst van mobiele parkeer-apps is betaald parkeren een stuk makkelijker gemaakt. Via je smartphone is het mogelijk om je parkeeractie te starten en te stoppen. Contant geld is niet meer nodig, hetzelfde geldt voor het vooraf instellen van de parkeerduur. 

Het enige wat je als gebruiker moet doen, is je parkeer-app op tijd aan- of uitzetten.

Juist dit blijkt lastig. Bijna 75% van alle parkeer-app gebruikers vergeet regelmatig hun parkeeractie te starten of te stoppen. Dit leidt tot hoge niet-verschuldigde parkeerkosten en steeds kostbaardere parkeerboetes. 

ParkAlert rekent af met deze onnodige kosten en zorgt dat je zorgeloos kunt parkeren.

Tijn Kooijmans ontwikkelde de ParkAlert om onnodige parkeerkosten te voorkomen. Het lukte om complexe data te vertalen naar een gebruiksvriendelijke Button met luxe uitstraling. Na veel experimenteren op de High Tech Campus in Eindhoven, zijn de ParkAlert Button en App ontwikkeld. Het resultaat: een uniek, gepatenteerd product dat een onmisbaar geheugensteuntje vormt in combinatie met alle parkeer-apps.

Inmiddels is ParkAlert uitgegroeid tot een bedrijf dat dankzij innovatieve technologie leidend is op het gebied van parkeerwaarschuwingen.

Vragen?

Stel hier je vraag